Bel ons DVV GoWest team: 057 77 77 77 of mail gowest@dvv.be

Uw uitvaart moet
een mooie herinnering zijn.
Geen kost.

De kosten voor een uitvaart kunnen aardig oplopen.
Wilt u uw naasten hier niet mee belasten? Dan kan een uitvaartzekering een mooie oplossing bieden. U verzekert de uitvaart die u voor ogen heeft, uw familie en vrienden kunnen in alle rust afscheid nemen.

Wat kost een uitvaartverzekering?

De verzekeringswaarde wordt bepaald op het moment dat u een uitvaartverzekering afsluit. U kiest zelf een bedrag tussen 2.500 en 15.000 euro. Maandelijks of jaarlijks bepaalt u een premie over een maximale periode van 20 jaar. Wanneer u komt te overlijden, dan zal de door u bepaalde begunstigde het bedrag ontvangen.

Uitvaartverzekering

Voor een 35-jarige
 • Begrafeniskost
  7.000 EUR
 • Premie
  30,88 EUR/MND

Uitvaartverzekering

Voor een 45-jarige
 • Begrafeniskost
  7.000 EUR
 • Premie
  33,16 EUR/MND

Uitvaartverzekering

Voor een 55-jarige
 • Begrafeniskost
  7.000 EUR
 • Premie
  38,06 EUR/MND

Uitvaartverzekering

Voor een 60-jarige
 • Begrafeniskost
  7.000 EUR
 • Premie
  50,46 EUR/MND

*Dit is een simulatie: premiebetaling over 20 jaar.

Behoed uw naasten voor hoge kosten

Premie wordt altijd uitbetaald

Geniet nu van een fiscaal voordeel

Waarom kiezen voor een uitvaartverzekering?

Vandaag kost de gemiddelde uitvaart al snel zo’n 7.000 euro. Een uitvaartverzekering biedt gemoedsrust voor u en uw naasten. U bent zeker dat u uw familie niet opzadelt met torenhoge kosten en kunt de uitvaart hebben zoals u die zelf wenst. Bovendien hoeven uw naasten zich geen zorgen te maken over het financiële plaatje en kunnen ze in alle sereniteit afscheid nemen.

Wat zijn de mogelijkheden van een uitvaartverzekering?

Een uitvaartverzekering wordt steeds volgens uw wensen samengesteld. U bepaalt het bedrag, de looptijd en de begunstigde die de som na uw overlijden ontvangt. Wanneer u kiest voor familie, heeft u onder voorwaarden ook recht op een fiscaal voordeel. Overlijdt u vóór alle premies zijn betaald? Ook dan krijgt de begunstigde een deel of de volledige som uitbetaald.

Hoe werkt een uitvaartverzekering?

Goed om te weten

De Uitvaart+ verzekering is een levenslange overlijdensverzekering van tak 21 met maximaal 6% instapkosten, afgesloten voor een levenslange duurtijd met een minimum van 10 jaar in geval van pensioensparen. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht.

Voor informatie over de limieten, risico’s en uitsluitingen, ga langs bij een DVV-consulent of bekijk :

Kennisname van deze documenten is verplicht vóór u het contract ondertekent.

De Uitvaart+ verzekering is een verzekeringsproduct van DVV, een merk- en handelsnaam van Belins NV, Karel Rogierplein 11, 1210 Brussel – RPR Brussel BTW BE 0405.764.064, IBAN BE82 7995 5181 0568, BIC GKCCBEBB – een verzekeringsonderneming toegelaten onder nr. 0037.

“Ik ben al klant bij DVV GoWest voor tal van andere verzekeringen en na de geboorte van mijn zoontje leek een uitvaartverzekering mij een logische stap. Zo is alles voor hem geregeld mocht er iets gebeuren. Ik weet dat hij bij DVV GoWest in goede handen is.”
Dries Vercruysse

Over DVV GoWest
Een team voor het leven

Welkom bij DVV GoWest. Wij zijn niet zomaar een verzekeraar. Nee, ons ervaren team staat écht voor u klaar. Met klassieke verzekeringen, maar ook met heel gericht advies over zaken waar u vandaag misschien liever nog niet aan denkt. Wij helpen snel, proactief en bovenal van mens tot mens.

Group 115

Veelgestelde vragen

Heeft u specifieke vragen over de tijdelijke overlijdensverzekering?
Misschien vindt u hieronder wel het antwoord. We bundelen voor u enkele courante vragen.

Toch niet gevonden wat u zocht?
Contacteer ons. Wij helpen u met veel plezier verder!

Een uitvaartverzekering kan voor bedragen tussen 2.500 en 15.000 euro.

Dat bepaalt u helemaal zelf. Uw kinderen, partner, een vriend, … Zelfs de begrafenisondernemer is mogelijk.

Ja, onder bepaalde voorwaarden kan de premie fiscaal in mindering worden gebracht. Wij geven u graag meer informatie tijdens een persoonlijk gesprek.

U kiest zelf of u maandelijks of jaarlijks betaalt. De maximale duurtijd bedraagt 20 jaar.

Ja, vanaf de eerste premiebetaling is er dekking. Bij overlijden door een ongeval wordt onmiddellijk het volledige kapitaal uitbetaald, bij overlijden door ziekte wordt per tranche van 6 maanden proportioneel een deel van het kapitaal uitgekeerd. Na twee jaar krijgt de begunstigde ook in dit geval het volledige bedrag.

Onderschrijven is mogelijk tot de leeftijd van 70 jaar.

Er is geen medische vragenlijst, maar wel een gezondheidsverklaring nodig. Wanneer er voor meer dan 66% invaliditeit is vastgesteld, is het niet mogelijk om deze verzekering te onderschrijven.

Maak een afspraak

Wenst u meer informatie over een uitvaartverzekering?
We verwelkomen u graag op afspraak in het kantoor in uw buurt of bij u thuis. We nemen de tijd om alles samen te overlopen
en een voorstel uit te werken op maat van uw wensen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kantoren

Ingelmunster
Poperinge
Oostduinkerke
Izegem

Uw verzekeringsdossiers raadplegen?
Check MyDVV!